Menu

Новините от дата: Петък, 01 Май 2020

Националният оперативен щаб спира да дава ежедневни брифинги (ВИДЕО)

Актуалната информация за страната и света ще бъде представяна пред медиите под формата на съобщения от доц. Димо Димов.

Националният оперативен щаб спира да провежда своите ежедневни брифинги. Актуалната информация за страната и света ще бъде представяна пред медиите под формата на съобщения от секретаря на Щаба доц. Димо Димов.

Като причина за решението от Министерския съвет и Щаба посочват достатъчната информираност на обществото за особеностите около коронавируса. Все по-често се чуват и критики, че брифингите нанасят повече вреда, отколкото полза, заяви директорът на пресслужбата на Министерския съвет Севдалина Арнаудова.

 

nova.bg

Повече...

Има конкретно предложение: Футболът в България се завръща/ВИДЕО/

  • Публикувано в Спорт

Прогнозата на президента на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, е на път да се сбъдне. На срещата в понеделник между Националния щаб и представители на БФС ще се обсъжда футболът в България да се поднови в първата или втората седмица на юни.

По всяка вероятност ще се изиграят двата оставащи кръга от редовния сезон на efbet Лига, както и мачовете за Купата на България.

Ще се обсъди и вариант да се изиграят и плейофите, но това надали ще се случи предвид желанието на клубовете и сложната обстановка заради коронавируса.

Преди няколко дни Стефанов заяви, че в България футбол ще се играе през юни. Той даде предложение да се тренира на групи и футболистите да не се засичат в съблекалнята.

 

gong.bg

Повече...
Subscribe to this RSS feed
Info for bonus Review William Hill here.