Menu

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/велико-търново/новини-общество-вт/item/4943-в-перник-стоят-жадни,-а-в-търново-пилеят-водата-по-безумен-начин): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/велико-търново/новини-общество-вт/item/4948-във-велико-търново-се-проведе-обучение-и-официално-представяне-на-новата-платформа-за-дигитален-маркетинг-fairdeal): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/велико-търново/новини-общество-вт/item/4947-без-вода-на-3-февруари-във-велико-търново): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/горна-оряховица/новини-общество-го/item/4944-иззеха-незаконно-оръжие-от-битака-в-горна): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/горна-оряховица/новини-общество-го/item/4945-разследват-опит-за-палеж-на-коли-в-горна): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/други/новини-общество-др/item/4946-пияна-жена-налетя-на-полицаи-в-поликраище): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Новините от дата: Неделя, 02 Февруари 2020

В Перник стоят жадни, а в Търново пилеят водата по безумен начин

Заради хигиеничността и ефикасността във Велико Търново е практика улиците да се мият с чиста, а не с речна вода.

Във Велико Търново се заражда гражданско недоволство заради започналото миене на улиците в града с питейна вода. От Общината посочват, че заради тинята не е ефикасно да се използва вода от река Янтра.

Заради хигиеничността и ефикасността във Велико Търново е практика улиците да се мият с чиста, а не с речна вода, посочват от общината по повод зараждащото се гражданско недоволство, че при наличието на национална водна криза, в града улиците се мият с питейна вода. Въпреки че градът няма проблеми с водоснабдяването, жителите му са против при цена на питейната вода от 2,55 лева за кубически метър улиците да се мият с нея, информира БНР. От пресцентъра на Община Велико Търново съобщават, че водата за миенето на улиците се зарежда от специално обозначени хидранти.

Последното миене на града по този начин е струвало около 10 000 лева и е платено от сметката на Общината към водоснабдителното дружество.

 

blitz.bg

 

Повече...

Във Велико Търново се проведе обучение и официално представяне на новата платформа за дигитален маркетинг FairDeal

Официално представяне и обучения за работа с новата платформа за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal, създадена по проект на Община Велико Търново и партньори от България и Румъния, се проведе в старопрестолния град. В детайли бяха описани дигиталната мрежа, концепцията за работни процеси, основните модули и функционалности, възможностите и предимствата, които дава. Презентацията водеше ръководителят на проекта Павел Христов от Община Велико Търново, а участие взеха и представители на всички партньорски организации и занаятчии. Обсъдени бяха последващи дейности за включване на занаятчиите в активен стадий на потребителски тестове от тяхна страна, с цел достигане на оптимален режим на работа на платформата, съобразен с техните маркетингови нужди.


„Софтуерното решение представя уеб-базирана платформа, безплатна и достъпна за всички потребители. Каним всички занаятчии, заинтересовани от представяне на продуктите си в платформата, да регистрират свои профили в системата и изпробват в реално време всички функционалности на адрес www.fairdeal.bg. Голямата цел е насърчаване на малкия и среден бизнес, оптимизиране на връзката доставчик – клиент, а за улеснение на заинтересованите лица от двете страни на Дунав е реализирана и функционалност за мултиезичност на платформата и различните потребителски интерфейси на български, румънски и английски език”, подчерта Павел Христов при официалното представяне.


Цялостната информация е визуализирана посредством детайлен наръчник, който е публикуван в секция „Ръководства“ на платформата. Описани са основните функционалности на платформата, маркетинговите процеси от страна на занаятчиите с техните основни функции – публикуване на собствен магазин с продукти, описанието им, пускането им в платформата, приемане и обработка на поръчка. Представени са и процесите от гледна точка на потребителите на платформата от тип „Клиент“ – преглед на магазините и занаятчийските профили, разглеждане на продукти и описания, извършване на поръчка и осъществяване на комуникация с доставчика.


Обученията са безплатни, а курсове се провеждат и онлайн, като за целта е създаден профил Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в популярното приложение Skype. Платформата FairDeal е насочена както към занаятчии от региона, така и към производители за областите, попадащи в трансграничния регион между Румъния и България.


Създаването на иновативната маркетинг система е финансирано по Програма Interreg V-A Румъния-България 2014-2020, по Приоритетна ос 1. Водеща организация по проекта „FairDeal – мрежа-платформа за бърза доставка на уникални занаятчийски и фермерски продукти в района на трансграничното сътрудничество“ е Община Велико Търново. Партньори са Асоциация „Диманш“ (Румъния) (DA), Двустранна Българо-Румънска Търговска Камара (България) (BCCBR) и Национален театър "Марин Сореску" - Крайова (Румъния).


FairDeal е уеб-базирана платформа, която ще бъде достъпна от всяка точка на света и ще скъси драстично пътя между производители и потребители. Голямо предимство e възможността за интеграцията й с доказани търговски портали. Платформата представлява софтуерно приложение, осигуряващо виртуална информация за продуктите и дейността на заинтересованите представители на целевите групи – търговци и занаятчии от трансграничния регион.


Взаимодействието между традиционни форми на промоция, маркетинг и иновативни решения, цели насърчаване на предприемачеството, даване на нова насока в развитие и повишаване ефективността на малкия и среден регионален бизнес. Проектът дава повече възможности за самостоятелна заетост, трудова мобилност и надомна работа.


Община Велико Търново осигурява възможност и за дистанционно обучение за работа с платформата. Всички въпроси заинтересованите лица могат да изпращат на следните имейли: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Повече...

Без вода на 3 февруари във Велико Търново

Във връзка с авариен ремонт на водопроводната мрежа, от 09:00 до 14:30 часа, ще бъде спряно водоподаването за кв. "Картала", съобщиха от "ВиК Йовковци" ООД - Велико Търново.

При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.

 

dariknews.bg

Повече...

Иззеха незаконни боеприпаси от битака в Горна

Незаконно притежавани боеприпаси иззеха служители на полицейското управление в Г. Оряховица. В петък сутринта при обход в района на кооперативен пазар в железничарския град е установено, че търговец на една от масите държи 25 боеприпаса от различен калибър, без необходимото разрешително. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Повече...

Разследват опит за палеж на коли в Горна

Опит за палеж на два леки автомобила, разследват служители на полицейското управление в железничарския град. Сигнал за случая е получен в събота в 02,01 ч. Автомобилите – «БМВ» и «Фолксваген» са били паркирани пред жилище в града. На местопроизшествието е извършен оглед. Започнато е досъдебно производство.

 

сн.kmeta.bg

Повече...

Пияна жена налетя на полицаи в Поликраище

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в П. Тръмбеш срещу 43-годишна жена от с. Поликраище. Вчера следобед в управлението в П. Тръмбеш съдействие е потърсила жена от с. Обединение. Тя е обяснила, че жената, с която синът й живее на семейни начала е в нетрезво състояние и при опит да бъде откарана при родителите й е проявила агресия. Пристигналият на мястото полицейски екип е установил, че жената е във видимо нетрезво състояние и при опит да бъде качена в автомобила, тя е ударила в лицето единият от униформените. Задържана е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу нея е започнато бързо производство.

Повече...
Subscribe to this RSS feed
Info for bonus Review William Hill here.