Menu

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://tritegrada.eu/index.php/component/k2/item/3962-горан-брегович-идва-след-месец-за-концерт-в-търново): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/trit9ajr/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895

Новините от дата: Събота, 07 Септември 2019

Горан Брегович идва след МЕСЕЦ за концерт в Търново

Легендата на балканската музика е подготвил за вярната си българска аудитория цели три концерта у нас! Събитията се осъществяват по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

На 4 октомври Брегович ще стартира от Варна в Дворец на културата и спорта, с емблематичните музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“. На следващия ден, 5 октомври музикантите гостуват на Велико Търново в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК, София.

Програмата, която Брегович и оркестъра са подготвили за българските маниаци на балканската музика, е the Best of Goran Bregovic – най-отбраната селекция от вечни негови хитове като „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“, „Аризонска мечта“ и много други.

Билетите за трите концерта вече са в продажба в мрежата на Eventim и Туристически информационен център Велико Търново ул. "Хр. Ботев" 5. Цените са между 35 и 65 лв.

телефони за повече информация:
062 622 148

Повече...
Subscribe to this RSS feed
Info for bonus Review William Hill here.