Menu

Инж. Добромир Добрев и ГЕРБ дариха нови екипи на младите футболисти от ДЮШ на ОФК „Локомотив“

Инж. Добромир Добрев и ГЕРБ дариха нови екипи на младите футболисти от ДЮШ на ОФК „Локомотив“

 Местни избори 2019

Нови състезателни екипи, дарение от ГЕРБ получиха всички млади футболисти от ДЮШ на ОФК „Локомотив“. Екипировката бе връчена на треньорите от Школата от кандидата за кмета на Общината инж. Добромир Добрев и кандидата за общински съветник Георги Бижев, който е бивш президент на клуба.

dobrevfut1
Близо 160 деца на различни възрасти тренират редовно в Детско-юношеската школа на ОФК „Локомотив“ и за всяко едно от тях вече има състезателен екип.
Винаги съм казвал, че спортът е важен, защото той ви помага да израствате като силни и борбени хора. Спортът е дисциплина. Подкрепяли сме и винаги ще подкрепяме клубовете и ще продължим да насърчаваме развитието на спорта в общината. От вас се иска само да тренирате здраво. Трудете се, успявайте и бъдете горди „локомотивци“. За всичко останало ще се погрижим ние – възрастните. За нас наградата ще бъдат победите, които един ден вие ще постигате на този терен, каза инж. Добромир Добрев, връчвайки дарението на стадион „Локомотив”.

dobrevfut2
Преди три години инж. Добромир Добрев пое лична отговорност за развитието и финансирането на Детско-юношеската школа на клуба. По негова идея тогава финансирането за футбола бе разделено в две различни сметки – за представителния отбор и за Детско-юношеската школа. От тогава ДЮШ разполага с финансова сигурност и това веднага се отрази и на успехите на детските и младежките формации, които в момента отново са водещи в областта и региона.

 

"Купуването и продаването на гласове е престъпление!"

 
нагоре
Info for bonus Review William Hill here.