Menu

ЕКШЪН ПО РОДНИНСКИ: Фалшив сигнал за притежание на наркотици вдигна полицията в Лясковец

  • Публикувано в Общество
Засилено полицейско присъствие, около двуетажна къща в Лясковец, притесни местните в района. Криминалисти обсадиха дома на гастарбайтер от Германия, купил наскоро дома в началото на Лясковец от горнооряховска страна. ТРИТЕ ГРАДА научи, че полицаите са действали по сигнал, че в дома има наркотици, но дрога не е била открита. Екипът ни научи, че по всяка вероятност роднини на собственика на дома са го „накиснали” с цел разчистване на сметки. Блокадата в района вече падна. Няма задържани.

Разкриха кражба от хотел в Лясковец

  • Публикувано в Общество
Кражба от хотел е разкрита в РУ Горна Оряховица.През септември миналата година от стая в хотелски комплекс в гр. Лясковец са отнети преносим компютър, мобилен телефон, цифров фотоапарат и други вещи. На 10.04.2018г. в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 194 от НК е привлечен А.Р. на 32 години от гр. София, криминално проявен за кражби. Наложена е мярка за неотклонение “Подписка“.

Задигнаха 755 турски лири от жилище в Лясковец

  • Публикувано в Общество
За периода от 06.04. до 09.04.2018г. от къща в гр. Лясковец са отнети 755 турски лири. В дома е проникнато след взломяване на входната врата. Образувано е ДП за престъпление по чл. 195, ал.1, т.3 и т.4 от НК.

Кола горя в центъра на Лясковец /СНИМКИ/

  • Публикувано в Общество
Лек автомобил се запали в движение, тази сутрин в центъра на Лясковец. Шофьорът е видял навреме пламъците и започнал да гаси с пожарогасители. Помагали са и хора от съседните магазини. Пламъците са били локализирани, преди да дойде пожарната, но превантивно огнеборците са доугасили огнището. По всяка вероятност повреда в газовата уредба е причината за пожара. Няма пострадали.

КЪСИ РАЗКАЗИ: Свещеникът от Лясковец, който беше командос /ВИДЕО/

  • Публикувано в Общество
В "Къси разкази" Мария Йотова ни разказва една история за пътя към вярата и понякога странните хора, които Бог избира да вършат делата му. Отец Богдан от Лясковец не винаги е бил благ и прощаващ, а оръжието му не винаги е било вярата. Преди да започне да спасява душите на хората, отец Богдан е бил командос от отряда за борба с тероризма.

ЗАРАДИ ПРОФИЛАКТИКА: Лясковец и Мерданя утре са без вода

  • Публикувано в Общество
"ВиК Йовковци" ООД, гр. В. Търново уведомява своите абонати, че във връзка с профилактика и промивка на водопроводната мрежа, на 28.03.2018 г. (сряда) от 9:00 до 16:00 ч. ще бъде нарушено водоподаването за гр. Лясковец и с. Мерданя. Извиняваме се за причинените неудобства. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.
Info for bonus Review William Hill here.