Menu

Започна предварителна продажба на билета за мача на Локо (ГО) с ЦСКА за Купата

Започна предварителна продажба на билета за мача на Локо (ГО) с ЦСКА за Купата

Уважаеми привърженици на ОФК "Локомотив" (Г. Оряховица),

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че е в ход предварителната продажба на билети за футболната среща от турнира за Купата на България между ОФК "Локомотив" (Г. Оряховица) и ПФК "ЦСКА - София" (София), която ще се състои на 24.09.2019 година (вторник) от 18:30 часа.

Билетите можете да си закупите от фен-магазина на стадион ”Локомотив”, пункт на Еврофутбол – "Камъка" и пункт на Еврофутбол – "Амбарица". Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 ще влизат безплатно при представяне на пропуските си на входовете на стадиона.

Безплатен ще бъде входът и за деца до 14-годишна възраст, които задължително трябва да бъдат с придружител. По препоръка на органите на МВР, с цел осигуряване безопасността на най-малките ни привърженици, един възрастен ще бъде допускан с не повече от 2 деца.

Приканваме всички фенове да се възползват от възможността предварително да се снабдят с билети, за да се избегне струпването на големи опашки пред касите в минутите преди мача. Това ще облекчи работата на служителите по сигурността и ще улесни достъпа до стадиона за привържениците на великата игра.

Благодарим Ви за подкрепата!

нагоре
Info for bonus Review William Hill here.