Menu

Община Горна Оряховица кани гражданите да се включат с предложения при разработване на Програмата за развитие на туризма

Община Горна Оряховица кани гражданите да се включат с предложения при разработване на Програмата за развитие на туризма

Уважаеми жители и гости на община Горна Оряховица,
Развитието на туризма и разпознаваемостта на града и региона е една от приоритетните задачи на Община Горна Оряховица. През изминалите години в календарния план на публичните прояви в нашата община се утвърдиха редица събития. Празникът на горнооряховския суджук безспорно вече е традиция за града ни, като Община Горна Оряховица успешно организира 13 негови издания. Своето запазено място в Културния календар имат и празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот „Фамилатлон“, лятната образователна програма „Семейни съботи в музея“, изложението „Младежко техническо творчество“ и много други.


Общинска администрация има желание да чуе мнението на своите съграждани и гостите на града – какво още би им донесло гордост и удовлетворение?


В тази връзка предлагаме на Вашето внимание кратък въпросник, като очакваме Вашата активност, за да се родят още събития и прояви, на които заедно да преживяваме историята на града и региона, да продължаваме неговите стародавни традиции и да създаваме нови:

1. Какви празници (фестивали, атракции, форуми и др. под.), свързани с природните дадености, историята и традициите на Горна Оряховица и региона бихте искали да има еднократно или ежегодно в града?
2. Как си представяте своето участие в подобни събития и какъв принос биха имали те в развитието на туризма в региона?
3. Споделете впечатления от празници, фестивали и атракции от други градове на България или по света, които сте харесали.

Благодарим за отделеното внимание!


Очакваме Вашите отговори на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 31.01.2021 г.


Вашите предложения ще бъдат внимателно разгледани и обсъдени, като най-добрите от тях ще бъдат включени при разработването на Програма за развитие на туризма в Община Горна Оряховица.

нагоре
Info for bonus Review William Hill here.