Menu

От 26 май се възстановява тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица

От 26 май се възстановява тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица

Със заповед на директора на ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ инж. Петя Богданова от 26 май се възстановява тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица за всички възрастови групи при спазване на всички заповеди и противоепидемични мерки. Тренировъчен процес ще има в работни дни по график. В празнични и почивни дни няма да има тренировки.
Уведомителни писма за възстановяване на тренировъчния процес са изпратени до председателите на спортните клубове в общината.
Председателите на спортните клубове трябва да създадат необходимата организация за запознаване на треньори и трениращите със съответните заповеди и с правилата за ползване на спортните бази. Необходимо е да проведат инструктаж за безопасност на персонала си, да осигурят задължителния филтър на входа преди тренировка, да осигурят необходимите дезифектанти и лични предпазни средства на персонала си.


В тренировъчните зали не се допускат лица освен спортисти, треньори и длъжностни лица, пряко отговорни за подготовката на състезателите.


Председателите на спортните клубове са длъжни да предоставят списък на трениращите състезатели и треньори по възрастови групи, които ще възстановят тренировъчна дейност , актуален телефон за връзка при спешна необходимост на треньор и председател и лице, което да отговаря за изпълнението и спазването на правилата в срок до 26.05.2020 г. в ОП „МДСИП” или на ел.адрес : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Няма да се допуска до тренировъчна дейност клуб, който не е предоставил списъка.
Със съдържанието на заповедта може да се запознаете в прикачения файл.

Заповед на инж. Петя Богданова за възстановяване на тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица

нагоре
Info for bonus Review William Hill here.