Menu

Етър обяви новия си спонсор

Етър обяви новия си спонсор

Етър обяви името на новия си спонсор. Това е HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.).

Новият спомоществовател на клуба бе представен днес от председателя на УС Деян Куздов и члена на клубната управа Любомир Марков.

"Искам да изкажа своята благодарност за партньорството, което започваме. Дадохме заявка, че ще търсим подкрепа от местния бизнес. Една от най-големите местни компании даде своето съгласие да си партнираме. Благодаря на г-н Евгени Костадинов и на г-н Виктор Азманов. Те вече са част от нашия клуб", заяви Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. Такава ще получи и Виктор Азманов, който не успя да присъства на пресконференцията. Двамата получиха и вип клубни карти на Етър.

"Благодаря на HMI, че се отзоваха и ще ни помагат. Договорът ни е до края на първенството, а когато Етър остане в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри", заяви Любомир Марков.

"Ситуацията в страната е тежка, искам да уверя всички, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Ние всички трябва да сме заедно. Нека всички фирми от В. Търново да участваме заедно и помогнем на футбола. Ние помагаме и на ХК "Етър-64", но сега ще помагаме и на футболния Етър. Нашите деца трябва да спортуват, а батковците трябва да им дават пример. Самият аз също съм бил юноша на Етър. Клубът сега не е добре, но ако се обединим, ще му помогнем. Вярвам на новото ръководство и играчите, че ще излезем от тази криза. Новият треньор е млад и перспективен, знае какво прави. Кметът Даниел Панов също помага. Заедно, заедно и само заедно. Очаквам да тръгнем към победи", заяви Евгени Костадинов.

Занапред на официалните екипи на Етър за мачовете на гърба над номера и на двата ръкава ще стои логото на HMI.

 

topsport.bg

нагоре
Info for bonus Review William Hill here.