Menu

Инж. Клавдия Ганчева: Добромир Добрев е кметът, който ще продължи на пълни обороти да работи за достойната реализация на всички жители на общината

Инж. Клавдия Ганчева: Добромир Добрев е кметът, който ще продължи на пълни обороти да работи за достойната реализация на всички жители на общината

 Местни избори 2019

Доверието, което кметът Добромир Добрев получава, е задължаващо. Това заяви в разгара на предизборната кампания горнооряховският народен представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева. „При непрекъснатите ми срещи с различни хора имам възможност да видя реалните настроения на нашите съграждани. Мога ясно да заявя – жителите на общината искат да виждат, че родното им място се променя положително и че се работи здраво за тази цел. Затова инж. Добрев е одобряван от хората“, заяви народният представител от най-голямата парламентарна група.
По думите на инж. Ганчева, занапред постиженията на Горна Оряховица следва да бъдат надграждани, защото изискванията на гражданите към местната власт вече са много завишени. „Десетилетия наред бяхме свикнали Горна Оряховица да е застинала дълбоко в миналото. Когато инж. Добрев пое управлението, нашето родно място най-после се задвижи напред. Темповете на развитие, наложени от кмета Добрев, показаха, че благодарение на много екипна работа, хубави неща могат да се случват и тук“, категорична е инж. Ганчева.
По думите й, опонентите на инж. Добрев също работят, но с обратен знак и техните усилия не са градивни, а разрушителни – да всяват сред хората недоверие и усещане за нестабилност е основна цел на някои претенденти. Опонентите на инж. Добрев са щедри на обещания, но никой не казва по какъв начин ще бъдат реализирани те и откъде ще дойдат средствата. Липсва им опит и познания. Нямат реален поглед за извършеното. „Това са похватите на хора, които полагат усилия само за личен интерес и нямат зад гърба си нищо, свършено за общото благо“, убедена е инж. Клавдия Ганчева.
Тя припомни, че през изминалия мандат изцяло бе преобразена централната градска част на Горна Оряховица. Парк „Детски кът” отново е любимо място за игри и отдих на малки и големи. Обновени са детски градини и училища, които вече имат модерна база и добри условия за спорт. Санираните блокове са красиви, създават уют и комфорт на живущите в тях. Обновени са отделения в общинската болница и е закупена модерна апаратура за по-добра диагностика и лечение.
„Като член на парламентарната Комисия по труда и социалната политика, оценявам високо и факта, че мрежата от социални услуги в общината е много добре развита и от тях се ползват близо 1000 потребители. През мандата бе разширена дейността на Домашния социален патронаж, обновена бе сградата на Дирекция „Социално подпомагане”, изграден бе приют за бездомни, а чрез услугата „Патронажна грижа“ помощ ще получат възрастни и хора с увреждания, коментира народният представител инж. Клавдия Ганчева.
Зад всичко, което е направено досега, стои много работа. Убедена съм, че инж. Добромир Добрев ще бъде кметът, който ще продължи да работи на пълни обороти за комфорта на всеки жител на община Горна Оряховица“, категорична е инж. Ганчева. Народният представител призова жителите на общината да подкрепят с номер 43 инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ.

 

"Купуването и продаването на гласове е престъпление!"

 
нагоре
Info for bonus Review William Hill here.